Sabtu, 17 November 2012

use ja investeeringute pangad, riskifondid,

Kinnituskonksud on laialdaselt kasutatud lühiajaliste näidik, lemmik jaemüük spekulant. Need ettevõtjad tavaliselt kaubelda M1 ja M15 ajalised raamid. PP, nagu neid nimetatakse edaspidi, kasutati algselt põranda ettevõtjate analüüsida ja aktsiad ja futuurid. Pivot punkti võib kirjeldada kui esmane abi või vastupanu ja tavapäraste tarkus ütleb gisel ettevõtjate et hind action toimub tõenäoliselt kahe päeva pöördtappide toetust ja vastupanu. Nad usuvad, et nad peaks ostma või müüma, kui hind puruneb kaudu 1 tarnida või nõudlus. Need pöördtappide avaldatud erinevaid Forex veebilehtede, lihtsalt lisatakse kauplemise kava andmetel spekulant soovi neid kasutada analüüsimisel ja kavandamisel.

Pöördtappide kasutamine on tavaliselt üks kahel põhjusel; 1. Määramine trend ja 2. Stop-loss määramine. Pöördtappide annab kindlustunde, et Spekulandid, kes on teatanud tunnet. kui üks võiks omaks võtma idee mõne rea oma skeem, kellel hinna üles või alla. Pöördtappide reeda või ei suuda... sa kuuled ettevõtjad maailma kaevata ühel häälel, et nende pöördtappide olid valesti arvutatud.

Kaubanduse ja investeeringute pangad, riskifondid, suurte rahvusvaheliste korporatsioonide, valitsuste maailma keskpankade domineerivad meie turgudele. Let's nimetame neid kollektiiv "vaalad ja haid maailma". Nende ookean on neli triljonit dollarit valuuta, mis peseb iga päev kaugusel kaldast.

Kuna vaalad ja haid ei ole teada looduslike röövloomade, kui ise, meie analoogia peaks saama kasulik. Ma loodan, et varsti on nõus... Merede andke meile meie näiteks mees eemaldamine ja hoolitseb vaalad ja haid eirates... lihtsalt otsib rahulolu suur vajadus toidu. Eeldades, et vaalad ja haid leida toitu nad ei saa ise süüa.

Kujutage hetkeks, nende valuuta vaalad ja haid vastavad otsustanud luua layering maailma ookeanide loodete põhineb eelmääratletud tasanditel. Peale selle nad otsustavad, et haid öelda muud kalad kogunevad igal õhtul täpselt sügavamal ookeani nii nagu vaalad on välditud. Tõenäoline! Muidugi see on.

Võrdluseks on plaanis elatist kauplemise vastu mõned suurimad ning kapitali hoards maailmas. Meie turul domineerivad kaubandus-ja investeeringute, Riskifondid suurte rahvusvaheliste korporatsioonide, valitsuste maailma keskpankade. Let's helistada neile kui kollektiivse maailma vaalu. Nii nad luua ja õpetada tööstuse eesmärk teha samu asju nagu haid. Meedia avaldab raamatuid, videoid ja kauplemise süsteemidega. Maaklerid pakuvad näitajad... näitajad, mis sind ohutu, kui te teate, kui hind tõuseb ja langeb ja kui iga päev liigub on kõige tõenäolisem. On see võimalik? On pivot punkti, nii et vabalt, lihtsalt haid ja vaalad võimalus teada, kui toit on? Ainult sina saad otsustada, et vastus.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar