Rabu, 14 November 2012

I nyhederne har vi set eller læst om kvinden Mrs. Fahey

Med Cancer bevidsthed om det varme emne på alles dagsorden denne måned taget INMO også deres eget initiativ at hjælpe Slaget ved kræft og øge bevidstheden blandt sine medlemmer.

INMO og Cornmarket har haft en stor tyas mirasih svar på de lyserøde frie strøm Breast helbredskontrol initiativ sygeplejersker. Det er udelukkende tilgængeligt for medlemmer af ordningen INMO indkomst beskyttelse.

Svarprocenten i Dublin efter lanceringen blev meget lovende. Over deltog 48% af de inviterede. Vurderinger er foretaget omkring Dublin by alle September og fortsætter denne måned. Cork City og Bantry oplevet et lignende svar med en svarprocent på 47%.

Men oktober er ikke alt om Pink magt, at INMO også kører en Blue Power initiativ. Formålet med programmet er at gøre en prostata og testicular vurdering tilgængelige for alle mandlige sygeplejerske medlemmer.

Det har været en måned af Pink Fundraisers og velgørende arrangementer alle undersøger breast cancer bevidsthed. Ud over disse begivenheder var der de chokerende overskrifter af svigt i det irske sundhedssystem.

I nyhederne har vi set eller læst om kvinden Mrs. Fahey der var misdiagnosed. Diagnosen kom efter 19 måneder fra dag hun blev først henvist til Barrington's Hospital i Limerick. Testene blev gentagne gange returneret negative fra UCHG når de var faktisk positivt. Disse hændelser førte til den række undersøgelser og omstrukturering, der har forbedret kræft sundhedsvæsenet i Irland. Det førte også til centralisering af bryst kræft diagnose og behandling i 8 specialiserede centre i hele Irland.

At misdiagnosed er en frygtelig fejltagelse for hospitalet eller laboratorium til at foretage, men fra denne uheldige hændelse har der været forbedringer for at sikre denne slags ikke sker igen.

Irland et i ti kvinder får brystkræft, og mere end 2.500 kvinder vil være nyligt-diagnosticeret i år. Tre fjerdedele af disse kvinder vil være over 50. Et gennemsnit på 621 kvinder dør af brystkræft årligt.

Med dette in mente skal vi anbefaler alle de virksomheder og personer, der har rejst penge og vil fortsat gøre i hele oktober.

Et eksempel er stadig grønne sundhed mad butikker gik alle Pink at rejse midler til National Breast Cancer Research Institute. De tilbyder en procentdel af deres salg af deres mest populære produkter, som vil blive markeret i Pink i butikken. Selv Liam Neeson strippet til Pink bukser for breast cancer bevidsthed måned på Ellen DeGeneres show.

Mere end én ud af 10 kvinder er ikke klar over hvordan til at kontrollere for tegn på brystkræft. Dette skal ændre som sygdommen hævder mere end 600 liv hvert år. Pink magt og Blue Power for sygeplejersker er et fantastisk initiativ og er et skridt i den rigtige retning for cancer awareness. Over 80% af kvinder overlever brystkræft i fem år eller længere med fortsat forskning. Kvinder bliver mere opmærksomme på symptomer og tidlig påvisning er nøglen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar